Lugeja küsib: kas Rimi müüb kollaste kiivide asemel rohelisi?

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kollane» kiivi.
«Kollane» kiivi. Foto: Lugeja foto

«Ostsin Ülemiste keskuse Rimist kollaseid kiivisid, sest ka silt oli väljas vastav. Tulemus oli hoopis midagi muud - kas teie arvates on see kiivi kollane ning õigus nõuda kallimat hinda? Minu meelest on see tarbija petmine,» kurtis lugeja.

Vastab Rimi Eesti Food AS kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats.

Uurisime karbis müüdavat kiivit ning selgus, et see partii on ilmselt hetkel veel veidi toores ning vajab järelküpsemist. Toorena on ka kollane kiivi rohelise värviga. Paraku ei selgu kliendi saadetud pildilt, milline on ostetud kiivi välispind. Nimelt on rohelise kiivi välispind veidi karvasem, kollasel kiivil siledam. Nii oleks lihtne kindlaks teha, kas kliendi korvis oli ikka kindlasti kollane kiivi. Kiivi on valmis söömiseks, kui sellele vajutades on pind kergelt vetruv.

Kollane kiivi ei ole oma värvilt ka küpselt just erekollane. Tõesti on see äratuntavalt kollasem, kui tema roheline sugulane, aga siiski pisut roheka varjundiga. Maitselt on kollane kiivi samuti rohelisest magusam. See aga võib samuti erinevate sortide lõikes veidi erineda.

Kollase kiivi välispind on siledam kui rohelisel. Foto:
Kollase kiivi välispind on siledam kui rohelisel. Foto: Foto: Rimi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles