Üks põhjus, miks tasub raamatuid osta

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjakeskuse Rahva Raamat raamatupood
Põhjakeskuse Rahva Raamat raamatupood Foto: Meelis Meilbaum/Virumaa Teataja

Üks Eesti suurematest raamatukauplustest, Rahva Raamat koostab igal aastal edetabeli oma parematest klientidest ja tunnustab 500 suurima raamatuostja lojaalsust kenakese kinkekaardiga.

Rahva Raamatu turundusjuhi Airi Ilisson-Cruzi sõnul peavad nad 500 lojaalsemat eraklienti meeles iga aasta alguses, vahendab Saarte Hääl. Kuigi raamatupoe turundusjuht ei osanud välja tuua, kui palju konkreetselt igast maakonnast pärit kliente selles edetabelis on, tuli välja, et vähemalt neli suurt raamatusõpra elavad Kuressaares.

Üks neist neljast on Virge Pihel, kes küll päris igal nädalal raamatuid ostmas ei käi, kuid kui raamatupoodi satub, sealt tühjade kätega ei lahku: «Alla kolme-nelja ei tule välja tavaliselt.» Kuigi seda, kui palju uusi raamatuid ta aasta jooksul ostab, Virge peast päris täpselt öelda ei osanud, oli tal eelmise aasta juuni alguse seisuga koduses kogus 1271 eestikeelset, 112 ingliskeelset, viis saksakeelset ja üks venekeelne raamat.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles