Värvika kujundusega sokid kutsuvad üles sallivusele (2)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis sokisahtel.net

Sotsiaalmeedias on paari viimase päeva jooksul palju elevust põhjustanud Sokisahtlis müüdavad vikerkaarevärvides sääreosa ning «veits gay on ok» kirjaga meestesokid.

Sokisahtli veebipoes olevast tootekirjeldusest võib lugeda, et tegu on veidi julgematele meestele mõeldud kelmikate sokkidega, mille talla all on tekst «veits gay on OK» ning säärel vikerkaar.

Sokisahtel OÜ juhatuse liige Piret Ilver sõnas, et tegu on vaid Sokisahtli sooviga inimestele rõõmu valmistada. «Sokke kannavad absoluutselt kõik, sõltumata poliitilistest vaadetest ja seksuaalsest orientatsioonist. Sellest said ka need sokid alguse ning on justkui tolerantsuse sümboliks,» lisas ta.

Poe Facebooki kodulehel on inimeste kommentaarid valdavalt positiivsed ning pilt sokkidest on saanud üle tuhande meeldimise. Sokikandjatelt tulnud kõige toredamaks tagasisideks nimetas Ilver kliendi lause «Iga sokk on ok!».

Kuigi Ilveri sõnul on populaarseimaks sokivärviks on siiski must, lähevad ka värvikad sokid hästi kaubaks. «Eks teema on ühiskonnas aktuaalne ja need sokid annavad võimaluse oma seisukohta väljendada,» ütles ta.

Kuvatõmmis sokisahtel.net lehelt
Kuvatõmmis sokisahtel.net lehelt Foto: Sokisahtel
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles