Spordiklubi lubab vandaali tabajale priipääset

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Spa&Sport spordiklubi

Pärnus asuva Tervis ravispaahotelli juurde kuuluv Spa & Sport spordiklubi andis sotsiaalmeedia vahendusel teada soovist leida jõusaali külastajate abiga pahategija, kes sealseid seadmeid rikub.

Veekeskuse juhataja Ramil Lipp kinnitas, et viimase poole aasta jooksul  on jõusaalis märgatud kardioseadmete käepidemete järjepidevat ning tõenäoliselt pahatahtlikku lõhkumist. Normaalse kasutuse juures ei saavat käepidemed tema sõnul kuidagi puruneda.

«Kasutame samu seadmeid ka oma teises suuremas ja intensiivsema kasutusega jõusaalis ja seal pole midagi selliselt katki tehtud,» sõnas Lipp.

Seetõttu palutakse jõusaali külastajatel olla tähelepanelikud ning võimalikest pahategijatest koheselt administraatorile teada anda. Lipp lubas, et lõhkuja tabamiseni viiva vihje eest tasustatakse vihje edastajat tasuta perioodiga jõusaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles