Lugeja küsib: mis Simple Expressi kodulehega toimub? (2)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Tatar / Postimees

«Huvitav, et Simple Express bussidele ei saa veebi kaudu pileteid osta ja koduleht viskab automaatselt Lux Expressi lehele. Nad on veebilehel muudatusi teinud ega paku enam odavaid Simple Expressi pileteid kohalikele liinidele - rippmenüüdes kõiki peatusi ei ole (näiteks Viljandi bussijaam) ja peatused pole tähestikulises järjestuses,» kirjutas lugeja.

Vastab Simple Expressi infojuht Marina Bachmann.

Veebilehe simpleexpress.eu kaudu saab osta pileteid kõigile eestisisestele reisidele. Hiljaaegu suunasime ümber Simple Expressi rahvusvaheliste liinide piletiostu aadressile luxexpress.eu, sest Simple Expressi rahvusvahelisi reise opereerib Lux Express. Kogu piletimüüki me ühele lehele koondada ei plaani. 

Seoses hiljaaegu läbi viidud IT-süsteemide uuendusega võib esineda tõrkeid Simple Expressi veebiehe töös. Tegeleme tõrke kõrvaldamisega ning palume klientide ees ebamugavuse pärast vabandust. Kuni probleemi lahenemiseni soovitame klientidel kasutada Simple Expressi piletite soetamiseks veebiaadressi pilet.simpleexpress.eu. Rippmenüü toimib meie lehel aga täpselt nii nagu seni - peatused on tähestikulises järjekorras ning veebilehelt saab eelmüügist osta pileteid kõigist peatustest.

Meie kodulehel algavad kõigi liinide bussipiletite hinnad ühest eurost ning kasvavad nõudluse suurenedes. See kehtib kõigi reiside ja peatuste kohta. Kui kliendil ei olnud võimalik enam üheeurost piletit lunastada, olid need tõenäoliselt selleks hetkeks lihtsalt juba välja müüdud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles