Strandberg unistab füüsilisest Facebookist (1)

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Strandberg.
Marek Strandberg. Foto: Mihkel Maripuu

Mitmes Eesti ülikoolis lektorina töötav ettevõtja Marek Strandberg leiab, et ka õppe- ja teadusasutustes on puudu ruumidest, kus saaks vabalt suhelda.

«Ülikoolid on ehitatud kloostri tüüpi, kus väljaspool kambreid, söögitubasid ja rituaaliruume, mida nimetatakse loengute ja praktikumide ruumideks, mingeid olemiskohti pole. Ka enamik söögikohti on sellised, kus töökohtumisi ja nõupidamisi ei ole kuigi mugav korraldada, pealegi suletakse need varakult. On küll veel olemas raamatukogud, kuid seal peab valitsema vaikus ja rahu. Ja nii lepitakse kokkusaamised kokku kusagil linna peal kõigile avatud keskkonnas. Tegelikult on linnaski raske leida mugavaid kohti, kus juttu ajada, sest söögikohad on mõeldud eelkõige söömiseks-joomiseks. Ka muusika ja valguse valik ei pruugi neis mõttetööks sobilik olla,» rääkis Strandberg.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles