Sampo sularaautomaadid toimivad peaaegu aasta lõpuni

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sampo Pank.
Sampo Pank. Foto: Peeter Langovits

Sampo pank lubab, et selle panga sularahaautomaadid toimivad 31. detsembril kuni kolmveerand kaheteistkümneni öösel.


«Sooviga muuta Sampo Panga klientide jaoks eurole üleminek võimalikult sujuvaks ja mugavaks, toimivad meie sularahaautomaadid 31. detsembri hilisõhtul kuni 23.45-ni,» teatas panga operatsioonide direktor ja europrojekti juht Arvo Juhkami.

Sampo Panga kaartidega saab sularahaautomaatidest eurosid alates 1. jaanuari hommikutundidest, kõige hiljemalt kella kaheksast alates.

«Analüüsides klientide poolt tehtavate tehingute hulka ja hinnates nende vajadust teenuste järele aastate lõikes, selgus, et enim vajavad kliendid sularaha väljavõtmise teenust just aasta viimastel päevadel ehk 30. ja 31. detsembril. Kõige väiksem oli kasutusaktiivsus vahetult pärast aastavahetust. Sellest lähtuvalt viime oma sularahaautomaatidega seotud süsteemid europõhiseks üle 1. jaanuari öötundidel,» selgitas Juhkami.

Kuna aga eurole üleminek on seotud paljude süsteemide ümberseadistamisega ning lisaks pankadele on sellesse kaasatud mitmed teenusepakkujad, soovitab Sampo pank võimalike ebamugavuste vältimiseks siiski varuda mõned päevad enne 1. jaanuarit aastavahetuse kulutusteks vajalik kogus sularaha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles