Selveri veebipoe teenus laienes Tallinnast välja

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuti on kasvanud e-Selveris müügil olevate toodete hulk  14 000 nimetuseni.
Samuti on kasvanud e-Selveris müügil olevate toodete hulk 14 000 nimetuseni. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Selveri veebipoest saavad nüüd lisaks Tallinna ja selle lähiümbruse elanikele kaupu mugavalt koju või kontorisse tellida ka Keila, Saue ja Jüri tarbijad. Lisaks on võimalik internetist ettetellitud kaubale Järve ja Pirita Selverisse ka ise järele minna.

«Kuna e-Selveri veebipoest kauba koju tellimise teenuse vastu on huvi järjest kasvanud, siis alustasime teenuse pakkumist ka Keila, Saue ja Jüri piirkonnas,» ütles Selveri keti juht Kristi Lomp. 

Samuti suurendati kaubavalikut ligi viiendiku võrra ja see ulatub nüüd 14 000 nimetuseni. «Kaupade lisamisel arvestame ka e-Selveri kasutajate ettepanekutega, mida meie tegutsemise nelja kuuga on juba ohtralt saabunud,» kirjeldas Lomp.

E-Selveri veebikeskkonnas saab tellimusi teha ööpäev läbi ja kaupa on võimalik kätte saada seitsmel päeval nädalas kella 10.00-22.00. Veebipoest tellitud kaubad toimetatakse kohale spetsiaalselt toidukaupade veoks kohandatud külmutusseadmetega autoga ja kuller toob kogu kauba mugavalt otse tellijani. Seda, kas kliendi aadress jääb e-Selveri kulleriteenuse piirkonda, saab kontrollida Selveri veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles