Rimi avalikustas kaupluste laienemisplaanid

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja puiestee Rimi.
Põhja puiestee Rimi. Foto: Erik Prozes

Tallinnas Kalamaja piirkonnas asuv Põhja Rimi suletakse aprillis ajutiselt, et kaupluse pindala ning osakondi laiendada.

Tallinna Põhja Rimi suletakse Rimi pressiesindaja Katrin Batsi sõnul aprilli alguses ning uuenenud suurem kauplus loodetakse avada juuni alguses. Ümbertegemisele läheb ka praegune vana kaupluse osa.

«Uus kauplus kasvab enam kui viiesaja ruutmeetri võrra - suureneb Rimi Talupoe ala ning valik, lisaks olemasolevale tuleb juurde veel üks salatibaari lett ning oluliselt laieneb värskete küpsetiste, puu- ja köögiviljade valik,» teatas pressiesindaja. Kauplusesse tulevad ka iseteeninduskassad.

Juba pikka aega on ehitustööd kestnud ka Tallinna vanalinnas asuvas Aia tänava Rimis, ent need lõpevad tõenäoliselt õige pea. «Aia tänava kaupluse kohta saame vaid öelda seda, mida hoone omanik on lubanud - loodame, et ehitustööd saavad läbi kevade lõpuks,» ütles Bats. Küll aga ei laiene nende tööde käigus Rimi kauplus.

Hetkel rohkem Rimi kaupluste laiendusi plaanis pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles