McDonald's kaasab külastajad uue kohvisordi valimisse

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: McDonald's Eesti

McDonald’s kutsub Eesti kliente tasuta kohvidegusteerimisele, mille tulemusena selgub kõikides McDonald’s Eesti restoranides edaspidi kasutatav uus kohvisort.

Kohvisortide degusteerimine toimub Tartus Turu tänava restoranis 11. ja 12. märtsil kell 7–15. Enim poolthääli kogunud kohvisort lisatakse McDonald’s Eesti menüüsse maikuust.

McDonald’s uuringud näitavad, et väljas kohvi joomine kogub üha enam populaarsust. Eestis ostab restoranidest, kohvikutest ja muudest söögikohtadest kohvi kaasa 83 protsenti kohvisõpradest.

«Uue kohvisordi valimine koos McDonald’s külastajatega on meile kõigile uus kogemus. Soovime tagada, et Eesti McDonald’sites saavad kõik külastajad parima maitsega kohvi,» sõnas McDonald’s Baltikumi turunduse ja digisuuna direktor Laura Jasenaite.

Kohvidegusteerimise ajal saavad huvilised tasuta proovida kohvisorte, mille on spetsiaalselt McDonald’sile valmistanud kohvitootja Paulig. Kliendid saavad välja valida oma lemmiku, mida sooviksid edaspidi McDonald’s Eesti menüüs näha. Kõik kohvisordid on valmistatud värskelt jahvatatud kohviubadest ning neil on rahvusvaheliselt tunnustatud UTZ-sertifikaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles