Lugeja kiri: «ärimehed» tekitavad ise lennujaamas probleeme (3)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipagas laetakse teinekord kuhjaga asju täis.
Käsipagas laetakse teinekord kuhjaga asju täis. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinna lennujaama segase turvakontrolli üle nurisenud Erkki juhtum ärgitas ühte lugejat arvamust oma avaldama. Tema hinnangul on sageli probleem hoopis nurisejates endis.

Olen veel sagedasem lendaja ehk iga nelja nädala tagant. Tallinna lennujaam on väga mugav ja kiire reisijate jaoks. Ainsateks piduriteks ongi sellised sprottide fännid nn Erkid, kel puudub tavapagas. Kõik topitakse käsipagasisse ja siis, kui turvakontrollis see «pisike» käsipagas lahti klõpsates avaneb, vaatab vastu terve Ülemiste Rimi-alustades sprottidest ja lõpetades Põltsamaa kangega (sinep).

Edasi on noodsamad «ärimehed» jalus lennukis paigutamas oma «pisikest» käsipagasit vastavasse laekasse. Küll rammitakse ühtepidi ja teisiti - no ei mahu ära. Viimase 10 aasta jooksul olen kogenud palju, palju erinevaid lennujaamu ja inimesi ka, aga Tallinna Lennart Meri Lennujaam meeldib väga. Siin on  kodune tunne.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles