Tallinna asemel Helsingis maandunud NAGi reisijad pidid öö veetma lennukis (3)

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Aviation Groupi lennuk.
Nordic Aviation Groupi lennuk. Foto: Liis Treimann

Nordic Aviation Groupi (NAG) lend, mis Brüsselist tulnuna Tallinna asemel öö hakul Helsingis maandus, lõppes reisijate jaoks alles varahommikul, sest personal ei lubanud inimesi kolm tundi lennukist välja.

Naistepäeva eelõhtul kell 23.50 Tallinnas maanduma pidanud lend osutus reisijate jaoks tunduvalt pikemaks ning nende reis lõppes alles järgmisel hommikul pärast pikki vintsutusi, mille hulka kuulus ka öö veetmine lennukis, sest pardalt lahkuda ei lubatud, vahendab ERR.

Udu tõttu pikalt Tallinna kohal tiirutanud NAGi lennuk võttis viimaks suuna Helsingisse, kui piloodid otsustasid, et Tallinnas maandumine pole ohutu. Helsingis maandutigi tund aega hiljem ehk enne ühte, ehkki vatjalt tihke udumass võimutses ka seal.

NAG-i kommunikatsioonijuht Liis Veersalu selgitas, et inimesi hoiti Helsingis tundide kaupa lennukis lootuses, et lend kohe jätkub.

Refereeritud artiklit saab lugeda ERRist.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles