Kindlustusfirma: suverehvidega sõitmiseks on veel vara

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suverehv. Foto on illustreeriv.
Suverehv. Foto on illustreeriv. Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

Aasta kahe esimese kuuga on PZU Kindlustus klientidele hüvitanud ligi neli miljonit eurot kindlustuskahjusid, millest liiklus- ja kaskokindlustuse juhtumid moodustavad üle 75 protsendi ehk ligi 3,1 miljonit eurot.

«Tänavu veebruaris oli võrreldes mullusega oluliselt suurem kasko- ja liikluskahjude hüvitiste osa, seda eelkõige jaanuaris laekunud suurema kahjude arvu tõttu,» ütles PZU kahjukäsitluse osakonna juhataja Eero Link.

Ta lisas, et ka veebruari kahjude arv on märkimisväärselt suurem kui mullu, mistõttu eeldatakse hüvitiste kasvu ka märtsikuus.

Link paneb inimestele südamele, et talverehvid vahetataks suverehvide vastu sobivate ilmade saabumisel ja vastavate teeolude korral. «Kuigi seaduse järgi võis juba 1. märtsil suverehvid alla panna, soovitame siiski oodata aprilli teise nädalani, kui ilm loodetavasti juba selgeid kevade märke näitab,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles