Nordica suunab Brüsseli reisijad Amsterdami

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna lennujaamas suurendati politseivalvet.
Tallinna lennujaamas suurendati politseivalvet. Foto: Eero Vabamägi

Täna-homme Tallinnast Brüsselisse sõita soovijad tuuakse bussidega Amsterdami ja sealt saavad nad Nordica lisalennuga Eestisse. Ka homme viiakse inimesi Amsterdami.

«Oleme vormistanud tänaõhtuse Tallinn-Brüssel (JP7177/ 22.03) liinil lennata soovivad reisijad ümber tänaõhtusele Tallinn-Amsterdam lennule JP7473,» teatas Nordica pressiesindaja Liis Veersalu. Amsterdami saabudes on neid lennujaama terminal 3 ees ootamas Brüsseli Eesti saatkonna poolt organiseeritud buss, mis ootab ära kõik asjasse puutuvad reisijad ning viib nad edasi Brüsselisse.

Planeeritud lend Amsterdami väljub Tallinnast täna kell 18:10 ning lisalend kell 18:25. Praeguste andmete järgi jõuavad antud lennud koos reisijatega tagasi Tallinnasse südaöö paiku.

Homme hommikused (23.03) Nordica korraldatavad Brüsseli lennud JP7175/7176 on tühistatud. «Tallinn-Brüssel lennu JP7175 reisijad vormistame taas ümber Tallinn-Amsterdami lennule JP7173 ning Brüssel-Tallinn lennu JP7176 reisijad tehakse ümber Amsterdam-Tallinn lennule või re-route’itakse vastavalt olukorrale läbi teiste Euroopa lennujaamade Tallinnasse,» ütles Veersalu. Brüsselis asuv Eesti saatkond organiseerib ka varahommikul bussi Brüsselist Amsterdami ja ka vastupidi, Amsterdamist Brüsselisse, et kõik soovijad soovitud sihtkohta jõuaksid.

Buss Brüsselist Amsterdami väljub homme hommikul Eesti Brüsselis asuva saatkonna (aadress Rue Guimard 11/13) eest kl 4:00 kohaliku aja järgi ning stardib Amsterdamist lennujaama terminal 3 eest tagasi, kui kõik asjasse puutuvad Brüsselisse minna soovivad reisijad bussis.

Kõikide lennupiletite ümbertegemiseks palume reisijatel kindlasti ühenduda meiega mistahes kanaleid pidi: info@nagroup.ee, +372 664 2200 või kirjutades meile Facebooki.

Info reisijatele, kellel on Nordic Aviation / Adria Airwaysi piletid otselendudele Tallinn-Brüssel või Brüssel-Tallinn ajavahemikus 22-28. märts 2016:

-          Reisijatel, kellel oli pilet lendudele 22. märtsiks 2016 on õigus 100% raha tagastusele kasutamata jäänud piletite eest.

-          Reisijad, kellel on pilet 23-28. märtsiks 2016, võivad seda ilma lisatasuta muuta reisimiseks 20. aprillini 2016.

-          Reisijad, kellel on pilet 23-28. märtsiks 2016, on õigus täielikule raha tagastusele juhul, kui lend tühistatakse.

-          Reisijad, kellel on pilet 22-24. märtsiks 2016 võivad muuta oma pileti ilma lisatasuta piletite vastu Nordic Aviation / Adria Airways otselendudele Tallinna ja Amsterdami vahel, sõltuvalt kohtade saadavusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles