Nordica on sunnitud tühistama ka homsed Brüsseli lennud (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembris jõudis Nordica esimest korda kuu lõikes jooksvasse kasumisse, kuid millised olid oktoobri ja novembri tulemused, lennufirma enne majandusaasta lõppu avalda.
Septembris jõudis Nordica esimest korda kuu lõikes jooksvasse kasumisse, kuid millised olid oktoobri ja novembri tulemused, lennufirma enne majandusaasta lõppu avalda. Foto: Nordica

Brüsseli lennujaam on suletud ka homme, mistõttu on tühistatud Nordic Aviation/Adria Airways tänased ja homsed Tallinn-Brüssel-Tallinn lennud, kuid lennufirma korraldab reisijate tagasitoomist Amsterdami kaudu.

«Oleme tühistanud hommeõhtused Tallinn-Brüssel-Tallinn lennud JP7177/JP7178. Graafikujärgset hommikust Brüsseli liini lendu meil neljapäevast pühapäevani ei ole,» teatas Nordica kommunikatsioonijuht Liis Veersalu.

Jätkuvalt pakutakse Brüsseli liini reisijatele võimalust lendamiseks läbi Amsterdami. Homseks hommikuks on Nordica lisanud Amsterdami liinile plaanitust suurema lennuki. «Homme õhtul oleme taaskord korraldamas lisaks graafikujärgsele regulaarlennule ka Tallinn-Amsterdam-Tallinn lisalendu, toimetamaks kõik soovijad soovitud sihtkohta,» ütles Veersalu.

Praeguste plaanide järgi väljub lisalend JP7475 Tallinnast Amsterdami homme õhtul kell 18:55 ja lend JP7476 stardib Amsterdamist tagasi Tallinnasse kell 20:20 kohaliku aja järgi. Regulaarlend toimub vastavalt tavapärasele lennugraafikule.

Ka homseks on lennufirma koostöös välisministeeriumiga korraldanud bussitransfeeri Brüsselist Amsterdami ja tagasi. Buss väljub Brüsseli Eesti saatkonna (aadress Rue Guimard 11/13) eest homme (24.03) kell 14:00 kohaliku aja järgi ning stardib tagasi Brüsselisse Amsterdami lennujaama terminali 3 (lahkuvad lennud, terminal 3, Sheraton hotelli läheduses) eest pärast õhtust Tallinn-Amsterdam lendu ja võtab peale kõik Brüsselisse saada soovijad reisijad.

Nordica palub Brüsseli liini reisijatel lennupiletite ümbertegemiseks võtta hommikul kindlasti ühendust mistahes kanaleid pidi: info@nagroup.ee, +372 664 2200 või kirjutades Facebooki.

Info reisijatele, kellel on Nordic Aviation / Adria Airwaysi piletid otselendudele Tallinn-Brüssel või Brüssel-Tallinn ajavahemikus 22-28. märts 2016:

  • Reisijatel, kellel oli pilet lendudele 22. märtsiks, on õigus kogu raha tagastusele kasutamata jäänud piletite eest;
  • Reisijad, kellel on pilet 23-28. märtsiks, võivad seda ilma lisatasuta muuta reisimiseks 20. aprillini 2016;
  • Reisijad, kellel on pilet 23-28. märtsiks, on õigus täielikule raha tagastusele juhul, kui lend tühistatakse;
  • Reisijad, kellel on pilet 22-24. märtsiks, võivad muuta pileti ilma lisatasuta piletite vastu Nordic Aviation / Adria Airways otselendudele Tallinna ja Amsterdami vahel, sõltuvalt kohtade saadavusest.
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles