Suvekauplemise nõuded muutuvad karmimaks

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasper Mäe / Virumaa Teataja

Kuressaare linnavalitsuse täiendused kohvikute suviste terrasside nõuete osas panevad teenusepakkujaid lindudega halastamatut võitlust alustama.

«Võrreldes eelmise aasta korraldusega on müügikoha üürniku kohustuste hulka lisatud nõue, et toitlustusteenust osutades tuleb välistada lindude ja loomade liikumine toitlustusalal ja selle vahetus läheduses ning vajadusel võtta kasutusele takistavaid meetmeid,» ütles linnavalitsuse pressiesindaja Kristiina Maripuu Saarte Häälele.

Teadupoolest on välikohvikute pidajad püstihädas hakkidega, kes käivad kohvikulaudadelt toitu näppamas.

Teine täiendus suvekauplemist reguleerivas korralduses on Maripuu sõnul punkt, mis määratleb, millistel juhtudel võib linnavalitsus müügikoha loa andmisest keelduda. Samuti võib linnavalitsus loa andmisest keelduda, kui taotleja on rikkunud lepingu tähtaegu, on süüdi avaliku korra rikkumises või kui taotluses on esitatud valeandmeid.

Refereeritud artiklit saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles