Vaata, kus elavad kõige agaramad veebist toidukaupade soetajad

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebis igapäevaostude tegemine kogub Eestis hoogu.
Veebis igapäevaostude tegemine kogub Eestis hoogu. Foto: Panther Media/Scanpix

Veebis igapäevaostude tegemine muutub Eestis aina populaarsemaks - seda teenust pakuvad ja plaanivad laiendada mitmed toidupoeketidki.

Selveri kommunikatsioonijuhi Erkki Erilaiu sõnul võib pidada populaarseteks paikadeks, kuhu enim e-Selveri tellimusi toimetatakse, kõiki suuremaid elamutepiirkondi Tallinna linnas - kesklinn, «mäed», Nõmme ja Kristiine. Tallinna lähiümbrusest tellitakse ohtralt kaupa veel Laagri, Viimsi, Keila ja Jüri piirkondadesse.

«Head meelt valmistab, et tellimused kasvavad stabiilselt kõikides piirkondades ning lisaks kojutoomisele suureneb järjest ka klientide jaoks aega säästev toodete ettetellimine Järve ning Pirita kauplustesse,» ütles ta.

Enim ostavad e-Selveri kliendid piima, mune, hapukoort, puu- ja köögivilju, värsked lihatooteid ja leivatooteid. Igapäevatoodete kõrval leiavad tee veebipõhisesse ostukorvi ka mõningad gurmeekaubad ja Eesti väiketootjate toodang.

«Hetkel käib stabiilne laienemine Tallinna lähiümbruses (Saku, Kiili ja Maardu piirkondades). Teiste Eesti linnade osas hetkel konkreetselt midagi välja ei luba, aga töö selle nimel käib,» lausus Erilaid.

Rimi sisekommunikatsiooni spetsialist Monika Kaljusaar vastas küsimusele veebipoe teenuse kohta, et digimaailm on kiiresti muutuv maailm ning ettevõtte jaoks on esmatähtis leida kõige paremini töötav lahendus, mis lihtsustaks nende klientide elu.

«Hetkel on keeruline öelda, millal me täpselt e-poe avame, kuid kindlasti on see teema meil aktuaalne ning näeme digilahendustes võimalusi,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles