Latte ja cappuccino konkurent jõudis Eestis müügile

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvijooke on maailmas igale maitsele.
Kohvijooke on maailmas igale maitsele. Foto: SCANPIX

Eestis hakati müüma kohvijooki Flat White, kus on võrreldes cappuccinoga rohkem kangust ja lattega võrreldes vähem piima.

Tegemist on cappuccino-laadse joogiga, milles on lisakogus  espressot ning vahu asemel kreemja tekstuuriga piim, teatas Roberts Coffee. Flat White sobib neile, kelle jaoks latte ja cappuccino jäävad oma kohvisisalduselt natukene lahjaks ning kes naudivad eeskätt kohvile endale iseloomulikku maitset.

Flat White loodi juba 1980-ndatel Austraalias, kuid oma kuulsuse on ta saavutanud just viimastel aastatel Euroopa suurlinnade kohvikutes. Trendijook tõusis kiiresti populaarsete cappuccino ja latte kõrvale. Kuna Flat White’is on natukene vähem piima kui eelpool nimetatutes, siis sisaldab ta ka veidi vähem kaloreid ning topeltkogus espressot mõjub samas virgutavalt.

 «Usun, et meie seni populaarseimale kahekordse espressoga lattele pakub uus jook tugevat konkurentsi,»  rääkis Viru Keskuse Robert’s Coffee juhataja Eva Vilba.

Foto: Starbucks
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles