Balbiino kinkis Tallinna Lastekodule 100 000 krooni eest toitu

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balbiino jäätiseliin..
Balbiino jäätiseliin.. Foto: Egert Kamenik.

Eesti suuremaid jäätisetootjaid ja külmutatud ning jahutatud toodete müüja AS Balbiino kinkis enne jõule Tallinna Lastekodule 116 650 krooni väärtuses toitu – külmutatud kartulit ja külmutatud kana.


Täna saadab ettevõte sellele lisaks tuhandete kroonide eest Yeti koorejäätist.

«Balbiino aitab lastekodu hea meelega. Algul oli meil mõte kinkida lastele pühadeks kodumaisest koorest jäätist, siis aga leidsime laoseisu vaadates võimaluse viia neile ka kartulit ja kanaliha. Loodetavasti saab Tallinna Lastekodu toiduraha kokku hoides soetada laste jaoks õppetegevuses ja igapäevaelus vajaminevat,» ütles ettevõtte müügidirektor Hindrek Männik.

«Ettevõtjate initsiatiivil tehtud annetused on kiiduväärt ja alati oodatud. Balbiino panus meie tegevusse valmistab meile heameelt, eriti rõõmsaks teeb see aga meie väikesed jäätisesõbrad,» ütles Tallinna Lastekodu juhataja Leena Masing.

Balbiino kinkis Tallinna Lastekodule lisaks 300 Yeti koorejäätisele veel 1743 kg külmutatud kartulit ja 360 kg külmutatud kanaliha.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles