Hooletult kinnitatud koormaga prügiautost lendas teele hunnik prügi

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ragn-Sells

Tähelepanelik autojuht andis teada tänahommikusest intsidendist, mil tõenäoliselt lohakalt kinnitatud koormakattega prügiautost lendas kaasliiklejate suunas mitmeid plastaluseid.

«Täna hommikul kella 8:30 paiku toimus Tallinnas Suur-Sõjamäe teel intsident, kus Ragn-Sellsi prügiauto peal olnud suurest konteinerist lendusid minema plastikust euroalused ja terve hunnik muid plasttahvleid. Õnneks hoidis järgmine auto piisavat pikivahet ning ükski asi ei lennanud kellelegi esiaknasse, kuid tagajärjed oleks ilmselt olnud kurvad. Terve sõidutee oli erinevaid juppe täis,» kirjeldas liikleja.

Ragn-Sells turundus- ja kommunikatsioonijuht Rainer Pesti kinnitas, et säärane juhtum leidis täna Suur-Sõjamäe teel aset. «Esmase sisejuurdluse käigus tuvastasime, et autojuht oli küll koormakatte paigaldanud, kuid ilmselt mitte piisava tugevusega, mistõttu sai katte alt teele libiseda nii plastalus kui väiksemaid jäätmeid,» sõnas ta.

Pesti nentis, et liiklusohtlike olukordade tekitamises ei saa olla mingit õigustust. «Täname juhtunust teatanud tähelepanelikku kaasliiklejat ja tunnustame prügiauto järel piisava pikivahega liiklejat. Sarnastest olukordadest võib julgesti teada anda ka otse Ragn-Sellsile, suhtume tööohutust puudutavatesse olukordesse kõrgeima tähelepanuga,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles