SAS ei suutnud lennuki riket öö jooksul parandada

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SASi lennuk.
SASi lennuk. Foto: TT / Scanpix

Eile õhtul oli Scandinavian Airlines (SAS) lennuki rikke tõttu sunnitud tühistama Tallinna-Kopenhaageni lennud. Riket ei suudetud ööga parandada ning hommikul võeti reisijate kohaletoimetamiseks kasutusele uus lennuk.

Eile pärastlõunal ilmnes Tallinnast Kopenhaagenisse suunduma pidanud SASi lennukil rike, mille tõttu tühistati nii eilsed kella 15:10 kui ka 19:20 lennud.

Inimesed ootasid nii Tallinna kui ka Kopenhaageni lennujaamas pikki tunde, kuniks osa Tallinna reisijaid paigutati ööseks Nordic Hotel Forumi hotelli, kuhu nad pidid ise transpordi organiseerima. Osa reisijaist loobus või ostis ise oma raha eest uue lennupileti.

SASi pressiesindaja Anna Wiksteni sõnul püüti reisijad suunata tänahommikusele kella 06:25 Tallinn-Kopenhaageni lennule, kuid ka see tühistati tehnilistel põhjustel. Wiksten avaldas eile lootust, et lennuki rike suudetakse ööga parandada, ent selgus, et probleemid on tõsisemad. Seega suunati eile pärastlõunast saati Tallinnas oodanud reisijad Kopenhaagenisse kella 10:55 lennule uue lennukiga.

Lennujaama avalike ja välissuhete juht Priit Koff kinnitas, et ka täna hommikul Kopenhaagenist Tallinna suundunud SASi lend maandus planeeritud aja kohaselt ning väljub ka vastavalt graafikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles