Humana kotisaaga sai õnneliku lõpu (2)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Humana kauplus.
Humana kauplus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Hiljuti levis meedias kulutulena lugu eakast prouast, kes ostis tahtlikult Kuressaare Humana kauplusest ära teise kliendi käekoti ning tagastas talle päev hiljem vaid dokumendid. Tänaseks on kõik asjad õigele omanikule tagastatud.

Kui esialgu tagastas koti ostnud naine selle tegelikule omanikule päev hiljem vaid omaniku dokumendid, siis õhtuks sai tütarlaps tagasi kõik oma asjad, kirjutab Meie Maa.

«Tüdruku isa pöördus politsei poole pärast seda, kui see proua viis tüdruku dokumendid kooli, aga kotti ja rahakotti ei tagastanud,» rääkis Humana info- ja projektijuht Mari-Helene Kaber.

Juhtum leidis aset teisipäeva pärastlõunal. Turvakaamera salvestistest selgus, et proua tutvus põrandale vedelema jäetud koti sisuga ning otsustas selle ära osta. Kuna tol päeval kehtis Humanas päevahind ehk kõik tooted olid müügil sama hinnaga, ei tuvastanud ka müüja, et tegu on teise kliendi kotiga. Turvakaamera pildi abil tuvastati koti ärandaja sotsiaalmeedia abiga kiirelt.

«Kui see naisterahvas käis ostetud kotti õigele omanikule üle andmas, siis talle öeldi, et ta saab kauplusest oma raha tagasi. Ma ei ole kursis, kas ta on rahal järel käinud,» lisas Kaber.

Loe lähemalt Meie Maast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles