Kuressaare-Tallinna bussipiletid muutuvad konkurentsi tõttu üha soodsamaks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoBus
GoBus Foto: GoBus

Konkurentsiolukord Kuressaare-Tallinna liinil on tinginud selle, et bussifirmad on sunnitud piletihindu langetama ning konkurentide tegemisi hoolega silmas pidama.

5. märtsist pani AS GoBus väljuma veel ühe bussi, mis alustab Kuressaarest sõitmist kell 8.10 ja Tallinnast kell 14, kirjutab Meie Maa.

AS GoBus teatas, et alates 6. aprillist maksab Kuressaarest kell 8.10 Tallinna ja kell 14 Tallinnast Kuressaarde väljuvale bussile täispilet 13 eurot ja sooduspilet 10,50 eurot.

Samadel kellaaegadel väljub ka AS-i Sareta buss. Olukord viis selleni, et Sareta langetas nendel kellaaegadel väljuvate busside piletihinna varasemalt 15 eurolt 13 eurole.

«Hinna langetamise tingis põhiliselt GoBus ja osaliselt ka Lux Express,» nentis AS-i Sareta juht Henno Liiv.

Lux Expressi reisidele saab aprillis teatud nädalapäevadel samale liinile pileti lunastada kaheksa euroga. PINS-kaart annab kohe soetades tavahinnast, milleks on 15,80 eurot, soodustuse 15 protsenti allapoole.

«Kuigi näeme, et Kuressaarest on nõudlus kiiremate, ekspressliinide järele olemas, ei luba praegune kord vabal konkurentsil loomulikult toimida,» sõnas Lux Expressi infojuht Marina Bachmann.

Loe refereeritud artiklit täispikkuses Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles