EMT: olge detsembrikuu arve tasumisel tähelepanelikud

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EMT avalike suhete juht Kaja Sepp.
EMT avalike suhete juht Kaja Sepp. Foto: Raivo Tiikmaa

Kõik EMT süsteemid ja arveldused on eurole üle viidud, detsembrikuu teenuste arve jõuab klientideni perioodil 4.- 7.jaanuar 2011 ning ettevõte soovitab arve tasumisel tähelepanelik olla.

Ööl vastu 1.jaanuari olid plaanipäraselt erineva kestusega katkestused EMT osades teenustes, tõdes ettevõtte avalike suhete juht Kaja Sepp.

Need EMT teenused, mis on seotud pangatehingutega (e-poes kauba eest tasumine, e-teeninduses arvete tasumine ja kõnekaardi laadimine pangakontolt) sõltuvad kliendi kodupanga kroonilt eurole ülemineku ajakavast.

EMT arve detsembrikuus kasutatud teenuste eest jõuab klientideni perioodil 4.-7.jaanuar 2011. Kuna 2010. aasta lõpuni kehtisid Eestis kroonid, on aasta viimane arve esitatud kroonides ning tasumisele kuuluv summa on näidatud ka eurodes.

Sepp märkis, et internetipangas makset sooritades tuleb maksekorraldust täites sisestada summa lahtrisse eurodes näidatud summa, sest alates 1. jaanuarist arveldavad Eesti pangad vaid eurodes. EMT e-teeninduses on arvesumma automaatselt eurodesse arvestatud.

Otsekorraldus toimib alates 1. jaanuarist 2011 automaatselt eurodes.

EMT esindustest on täna avatud EMT Keskus Solarises.(kell 12.00 kuni kell 21.00) ning tasuda saab seal nii sularahas (nii kroonides kui eurodes) kui pangakaardiga. Kõikides EMT esindustes saab sularahas tasuda arveid kuni 14. jaanuarini 2011 nii kroonides kui eurodes. Pärast 14. jaanuari võtavad esindused sularahas vastu ainult eurosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles