Kiirtoidukoha töötajaid sunniti alatu trikiga aknaid lõhkuma (1)

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kolme Ameerikas asuva Burger Kingi restorani töötajaid on hiljuti telefonitsi teavitatud, et hoones on gaasileke ning plahvatuse vältimiseks peavad nad aknad lõhkuma.

Helistajad väitsid end olevat politseist või päästeteenistusest ning teatasid, et töötajad peavad koheselt toidukoha aknad lõhkuma, kuna muidu võib toimuda plahvatus, vahendab Business Insider. Seda asusidki töötajad kiirelt tegema, ent ilmnes, et tegu oli vaid alatute tüngakõnedega, mis läksid söögikohtadele kalliks maksma.

Esmakordselt juhtus see veebruaris Morro Bay toidukohas Californias, mil Burger Kingi juhataja sõitis kõne järgselt olukorra päästmiseks lausa autoga vastu hoonet. Sama juhtus ka möödunud nädalal Shawnees Oklahomas, mil lõhutud aknad läksid maksma 10 000 dollarit (~8800 eurot). Saaga jätkus järgneval päeval Minnesotas asuvas Coon Rapids söögikohas, mis püüti ka videolindile.

«Olin hirmul ning läksin lihtsalt kolleegide ettevõtmisega kaasa, hakates samuti aknaid lõhkuma,» rääkis ühe Burger Kingi töötaja. Kolmanda juhtumi järel rõhutas Burger King oma töötajatele, et kui midagi taolist peaks veel juhtuma, on mõistlikum inimesed kiiresti majast välja toimetada ning hädaabisse helistada.

Sama tembu ohvriks on aasta algusest saati langenud ka teised USA kiirtoidukohad Jack In The Box ning Wendy’s.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles