Üleskutse: matsid spordiklubis ja ujulas

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui personaaltreener harjutuste tegemisel juhendab, on see oodatud, küll aga mitte võõraste omavoliline abi.
Kui personaaltreener harjutuste tegemisel juhendab, on see oodatud, küll aga mitte võõraste omavoliline abi. Foto: Panther Media/Scanpix

Spaad või spordiklubi külastades jäävad nii mõnigi kord silma inimesed, kes ei tea või ei taha järgida ühiskasutatavate kohtade häid tavasid, jättes enda järel maha näiteks prügi või süljelärakaid või muul viisil häirides kaasinimesi.

«Tore on näiteks see, kui lähed spordiklubis sauna, kuhu mahub umbes 15 inimest istuma, aga siis otsustavad kaks korpulentsemat tädi, et jube tore oleks laval pikali olla ja istumiseks jääb alles vaid umbes neli vaba kohta. Kui keegi astub sauna sisse, siis ei lase nad ennast sellest heidutada - neil on ju hea olla,» kirjeldas üks lugeja.

Endine spordiklubide külastaja nimetas kolm põhjust, miks ta edaspidi eelistab treeningsaali asemel männimetsa:

  • Minnakse duši alt läbi käimata basseini;
  • Basseinist tulles ei käida duši alt läbi, vaid minnakse koos ujumispükstega lavale. Kloorist märgadest pükstest paiskub lavaruumi kloori, mida kaassaunalised peavad sisse hingama;
  • Veel häirisid n.-ö. lahtiste uste päevad, kus klubikülastajateks olid ka asotsisaalse välimusega inimesed.

Kui sulle on silma jäänud mõne inimese eriti ülbe või lugupidamatu käitumine spordiklubis, ujulas või näiteks ühiskasutatavates pesuruumides, anna sellest teada kommentaariumis või meiliaadressil tarbija@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles