Kinnisvaraportaal hoiatab andmeid õngitseva veebilehe eest

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kinnisvaraportaal KV.EE tuvastas internetis lehekülje, kus nende kaubamärki ja logo kasutades üritatakse inimestelt meiliaadresse küsida.

«Täna hommikul saime kasutajatelt tagasisidet, et nende kinnisvarakuulutuse juures olnud aadressile tuli kiri, kus oli link http://kvonline.ml/kv.ee/ lehele. Kinnitame, et KV.EE ei ole sellega kuidagi seotud, meie portaaliga liitudes on inimesed meile kõik vajalikud andmed edastanud. Kutsume oma kasutajaid valvsusele, et mitte pettuse ohvriks langeda,» rääkis KV.EE tegevjuht Tarvo Teslon.

KV.EE hoiatab internetikasutajaid sellistel lehtedel mitte oma andmeid avaldama. Teslon rõhutas, et KV.EE portaali kasutamine on jätkuvalt turvaline ning kõigi kasutajate andmed hoolikalt hoitud. Portaal tegeleb hetkel sellega, et jõuda veebilehe autorini või lehekülje majutajani ning püüab lasta veebilehe eemaldada.

Küsimuste või kahtluste korral soovitab KV.EE pöörduda klienditoe poole aadressil klienditugi@kv.ee või telefonil 671 8103.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles