Suurpanga hooldustööd tõid hulgaliselt uuendusi

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoodlustööde võivad häirida kaadimakseid või internetipanga tööd.
Hoodlustööde võivad häirida kaadimakseid või internetipanga tööd. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Pangad annavad aeg-ajalt teada öisetest elektrooniliste kanalite hooldustöödest ja sellest, kuidas need võivad häirida kaadimakseid või internetipanga tööd.

Swedbank seletab, milliseid uuendusi tõi kaasa esmaspäeva ööl vastu teisipäeva toimunud hooldustööd.

-Ülekanded nii eraisiku kui ettevõtte krediitkaardikontolt.

Lisaks krediitkaardiga maksmisele või selle kasutamisele sularahaautomaadis saab krediidikontol olevat vaba raha kasutada nüüd ka interneti- ja mobiilipangas maksete tegemiseks. Ülekannetele rakendub tavapärane pangaülekannete hinnakiri. Teenustasu võetakse pangakaardi teenindavalt arvelduskontolt makse sooritamise hetkel. Valides maksja kontoks krediitkaardikonto, tuletame seda kliendile enne makse sooritamist veel eraldi meelde.

-Eraisikute deebetkaardi PIN-kood internetipangas

Posti teel koju laekuva uue deebetkaardi PIN-koodi saamiseks on edaspidi kaks võimalust. Lisaks PINi postiga koju tellimisele saab seda nüüd  ka turvaliselt internetipangas vaadata. Tähtis on teada, et PIN-koodi saab kaardi aktiveerimise käigus vaadata kolm korda, juhul kui kaardi aktiveerimine jääb esimesel katsel lõpuni viimata. Pärast kaardi aktiveerimist ei ole PIN-kood internetipangas enam nähtav.

-Eraisikute kindlustuslepingud koondväljavõttes

Koondväljavõte on ülevaade kliendi kontodest, kaartidest, investeeringutest, hoiustest, laenudest jm lepingutest pangas. Kui seni kajastusid seal kliendi elukindlustuslepingud, siis nüüd lisandusid ka kodu-, auto-, reisi- ja krediitkaardi kaskokindlustuse lepingud. Koondväljavõttes nähtavaid lepinguid saab hallata filtrite abil. Iga rea lõpus olev noolenupp avab täiendavad võimalused.

-Uus ärikliendi krediitkaart

Pakume äriklientidele uut kombineeritud tagasimakse võimalusega krediitkaarti, millega saab interneti- ja mobiilipangas teha ka ülekandeid limiidikontolt.

-Deebetkaart ettevõttele postiga

Nüüd saavad ka ärikliendid oma deebetkaarte tellida Eesti piires posti teel ettevõtte kontaktaadressile.

Lisaks annab Swebvank teada, et sel nädalavahetusel on tulemas ka iga-aastased suuremad hooldustööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles