Odavbussifirma laiendab haaret

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Express alustab 24. aprillil sõitmist Tallinna ja Haapsalu vahel.
Simple Express alustab 24. aprillil sõitmist Tallinna ja Haapsalu vahel. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Eesti esimene odavbussifirma Simple Express alustab 24. aprillil reisijate teenindamist Tallinn-Haapsalu suunal. Juba on müügil piletid hinnaga alates ühest eurost kõikidele mais toimuvatele reisidele.

Simple Express bussid väljuvad Tallinnast iga päev kell 13:30 ning Haapsalust kell 17:30. Sõit kestab üks tund ja 45 minutit, olulisemad vahepeatused on Turbas, Ristil ja Taeblas. Sarnaselt teistele Simple Express liinidele algavad piletihinnad Tallinn-Haapsalu suunal ühest eurost ning tõusevad järk-järgult vastavalt nõudlusele ning ostukohale.

«Uue sihtkoha valikul arvestasime asjaoluga, et Haapsalu on Läänemaa keskus ning populaarne suvituskoht, samuti elab kahe linna vahel tuhandeid inimesi, kes vajavad igapäevast transporti,» kommenteeris Simple Expressi kommertsvedude juht Ott Arumeel. «Meie reisid on taskukohased ning soodsaima hinnaga ostetud piletid kehtivad ka mistahes vahepeatusest bussile tulekul,» rõhutas Arumeel. 

«Kõige odavamaid pileteid pakume alati sõitjatele, kes planeerivad oma reisi varakult ning ostavad pileti läbi meie veebilehe. Piletimüük järgmisel kuul väljuvatele Simple Expressi reisidele avatakse eelneva kuu esimesel kuupäeval,» selgitas Arumeel. Bussipilet on kõige kallim vahetult enne reisi algust bussijuhilt ostes.

Esimese ning seni ainsa bussifirmana võimaldab Simple Express tulla bussile ka Haapsalus asuvast Niine peatusest. «Haapsalu kesklinnas asuval Niine peatusel on soodne asukoht ning selle kasutuselevõtt Haapsalust väljuvatel liinidel aitab kohalikel elanikel tublisti aega säästa,» märkis Arumeel.

Tallinn-Haapsalu liini teenindatakse mugavate bussidega, milles on tavapärasest laiem istmevahe, tasuta Wi-Fi ning pistikud elektrooniliste seadmete laadimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles