Pangakontoris mündimasinasse kaotatud kuldsõrmus ootab omanikku

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olev kuldsõrmus pole looga seotud.
Pildil olev kuldsõrmus pole looga seotud. Foto: Andres Teiss/Pm

5. aprillil leiti Kuressaare Swedbanki kontori mündimasinast kuldsõrmus, millele pole panga kinnitusel veel omanik järele tulnud.

Swedbanki Kuressaare kontori juhi Liilia Mesila sõnul ootab sõrmus endiselt omanikku, kirjutab Saarte Hääl. «Keegi ei ole seni seda endale nõutama tulnud,» ütles ta. 

«Kullaotsijatel» pole siiski mõtet pangakontorisse tormata, sest sõrmus antakse vaid inimesele, kes seda kirjeldada oskab.

«Seetõttu pole me ka sõrmuse pilti üles pannud. Võin öelda vaid niipalju, et see on naise sõrmus ja tõenäoliselt suure emotsionaalse väärtusega,» kergitas Mesila saladuskatet.

Selline leid on naise kinnitusel tegelikult ebatavaline, sest masin sorteerib välismaised mündid ja muud võõrkehad välja. «Ilmselt on see samas kaalus ja kujuga nagu 20-sendine,» arvas ta.

Sõrmuse omanikku otsitakse ka Facebooki grupis Märgatud Saaremaal, milles antakse teada, et 5. aprillil leiti Kuressaare Swedbanki kontori mündimasinast kuldsõrmus. «Kui sina arvad, et see on sinu, siis tule ja küsi julgelt!» soovitatakse postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles