Tanklakett lõi ID-kaardile krediitkaardi võimalused

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olerexi lojaalsusprogramm muutus aastal 2013 ID-kaardi põhiseks.
Olerexi lojaalsusprogramm muutus aastal 2013 ID-kaardi põhiseks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Olerexi kliendid saavad alates homsest oma ID-kaarti lisaks püsikliendikaardile ka krediitkaardina kasutama hakata.

«Eesti ID-kaart on suurepärane võimalus inimest tuvastada, mistõttu on meie hinnangul mõistlik, kui ID-kaart muutub erinevate teenuste puhul nii kliendistaatust tõendavaks kui ka maksekaardi funktsiooni omavaks kaardiks,» lisas Olerexi turundusjuhi Janne Laik.

Olerex ei soovi tekitada taskusse või rahakoti vahele täiendavat plastikkaarti. Kliendile soovitakse pakkuda parimat teenust, et muuta igapäevased toimetused kergemaks. Juhul, kui pangakaart on koju ununenud, ei jää ühegi kliendi auto kütuseta. Kuna tegemist on finantsteenusega, tasub krediidi taotlemisel ja selle kasutamisel lähtuda mõistlikkuse printsiibist.

Sertifitseerimiskeskuse juhatuse liige Piret Korol täiendab, et Eesti ID-kaardil on olemas kõik tehnilised võimalused, et asendada kliendikaarte. «On hea meel näha, et ID-kaardile luuakse aina uusi kasutuslahendusi, mis muudavad paljude Eesti inimeste elu lihtsamaks. Sellised ID-kaardil põhinevad lahendused, millele lisanduvad ka autentimine ja digitaalallkirjastamine, on veel igati kiiduväärt,» tõdes ta.

ID-kaart on Olerexi tanklates püsikliendi identifitseerimise vahend, mis on alates 26. aprillist võimalik muuta täiendavalt Olerexi eraisiku krediitkaardiks. Krediitkaart on 0 protsendilise intressiga ja kuutasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles