Omniva suurendab Baltikumi pakiautomaatide võrgustikku

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügiseks suureneb pakiautomaadivõrgustik 57 automaadi võrra.
Sügiseks suureneb pakiautomaadivõrgustik 57 automaadi võrra. Foto: Kris Süld / Sakala

Omniva avab järgmisel aastal pakiautomaatide võrgustiku Balti riikides ka teistele partneritele, tänu millele saavad logistikafirmad Omniva automaate oma pakkide saatmiseks kasutada.

«Omnival on nii Eesti kui kogu Baltikumi suurim pakiautomaatide võrgustik ning näeme, et selle avamine teistele partneritele annab tuult tiibadesse kogu hoogustuvale e-kaubandusele,» ütles Omniva pakiäri valdkonna juht Sten Argos. Ta märkis, et ehkki oma võrgustiku jagamist võib esmapilgul pidada konkurentsieelisest loobumiseks, usume ettevõttena siinkohal pigem koostöö edasiviivasse jõusse, mitte omavahel võistlevate taristute ehitamisse. 

Pakiautomaatide võrgustiku avamine partneritele nii Eestis, Leedus kui Lätis eeldab tarkvaralisi arendustöid, et pakiautomaatide kasutamine oleks nii erinevate logistikafirmade kui pakisaajate jaoks kiire ja lihtne.

«Meie eesmärk on viia teenus klientidele võimalikult lähedale ja teha pakkide kättesaamine võimalikult mugavaks. Samuti võrgustiku laienemine ja selle avamine ka teistele partneritele kasutamiseks on järjekordne samm klientidele lihtsa pakiteenuse pakkumise suunas,» märkis Argos.

Omnival on 205 pakiautomaadiga nii Eesti kui Baltikumi suurim pakiautomaadivõrgustik. Sügiseks suureneb see veel 57 automaadi võrra, kasvades nii Eestis, Leedus kui Lätis uute automaatidega uutes asukohtades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles