Mäkerdatud hinnasilt pani tuntud poe aususes kahtlema (2)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megahind lubava hinnasildi all oli märksa väiksemate numbritega hind.
Megahind lubava hinnasildi all oli märksa väiksemate numbritega hind. Foto: Jaanus Lensment

Oma odavate hindade poolest tuntud Sports Directi ausus tekitas küsimusi, kui ostja avastas hinnasilti uurides, et märksa odavam hind oli markeriga üle soditud.

«Tahtsin osta  Sports Directi poest endale uut spordikotti ja silma jäi kott, millel oli küljes suur hinnasilt, et tegu on megasoodsa pakkumisega,» meenutas Mari paari päeva tagust käiku Norde Centrumi Sports Directi poodi.

Suur oli naise üllatus, kui ta etiketilt koti mahtuvuse tähist uurides avastas, et tegelikult maksab see kott 19.90, mitte 23 eurot, nagu kuulutas suur soodushinda tähistav silt. «Kui ma pean n-ö soodsa kauba eest maksma viiendiku rohkem kui alghind, siis minu arvates pole see mingi soodustus, vaid sulaselge petmine,» oli ta nördinud.

Foto: Sports Direct

Sports Directi anonüümses vastuses Postimehe tarbijaportaalile seisab, et kuna kaup tuleb otse Inglismaalt, on paljudel toodetel hinnad kirjas ka naelades, mis on segaduse vältimiseks markeriga üle tõmmatud. «Antud tootel on suurelt hinnaks märgitud 23 eurot ning väikselt ribakoodi juures 19,99 naela. Ümber arvutades on 19,99 umbes 25,76 eurot. Seega on tegelikult hind isegi veidi odavam,» selgitas poekett.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles