Jalgpalliteemalised mähkmed maksavad kõrget hinda

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona mähkmed.
FC Barcelona mähkmed. Foto: blog Moda Bebe

52-aastane rootslane Thomas Ridell on kaasasutaja firmas «Brappies», mis toodab laste mähkmeid jalgpallisõpradele, olles spetsialiseerunud just FC Barcelona jalgpalliklubile.

Olles lapsevanem, tuli Ridell mõttele, et kui valmistatakse disaineraluspesu, siis miks ei võiks ka tema taolisi müüa ka taolisi mähkmeid, vahendab The Local. Seega leidis Ridell, et kuna mähkmeid on ühel lapsevanemal kindlasti vaja, siis võiksid jalgpalliteemalised mähkmed võita ka spordihuviliste südame.

Kuna nii mehel endal kui ka tema abikaasal on turundusalane haridus, võtsid nad veel äripartneriks kampa Paul Daviesi ning nende koostöö tulemusena jõudsid esimesed Barca mähkmed müügile eelmisel kuul.

Ridelli sõnul võib sihtgrupiks pidada küll jalgpallihuvilistest isasid, kuid samas ostetakse mähkmeid palju ka kingiks. Kuna Barca mähkmed on mõeldud pigem erilisteks puhkudeks, mitte igapäevaseks kandmiseks, on ka nende hind veidi soolasem.

Hispaania Amazonis ning Barcelonas asuvates poodides maksab 12 mähkmega pakk 7,8 eurot. Ridell märkis, et äri on kindlasti plaanis laiendada ka mujale Euroopasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles