Lugeja vastus: ratturitel on suht suva (9)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valesse kohta paigutatud jalgratas Elroni rongis.
Valesse kohta paigutatud jalgratas Elroni rongis. Foto: Lugeja foto

Postimehele kirjutas lugeja Kaidi, kes lisas omalt poolt kommentaari rongis laiutavate titemammade loo kohta ja saatis pildi hoopis kehvalt ära pandud jalgrattast. Postimees avaldab kommentaari muutmata kujul.

Kuna paari päeva eest avaldasite solvava lugeja artikli teemal, kuidas «titemammad» segava rattureid rongis...siis täna hommikune käik näitas, et ratturitel endal on ka suht suva ja kui sul on tagumiku all sadul ja kaks ratast, siis oled kõva mees/naine... võiks ju väheke ikka teistega arvestada. Selline tunnen et tõuse või lendu oma vankriga...polnud kohta kuhu minna, sest mingi «geenius» oli oma ratta laotanud üle NELJA koha ja ise kaugemale istuma sammunud. Väljudes selgus,et selleks ratturiks oli soliidne eestlanna, kellel oli suht kama, et talle tehti märkus nelja koha hõivamise osas. Tuleb välja, et mitte ainult «titemammad» pole need ebaviisakad, vaid ka ratturid.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles