Telia survestab uut nutiTV-d võtma (2)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanema nutiTV platvormi arendamisele seab piire üha enam vananenud tehnoloogia, mille peale pole otstarbekas kõiki tänapäevaseid uuendusi ja lahendusi arendada.
Vanema nutiTV platvormi arendamisele seab piire üha enam vananenud tehnoloogia, mille peale pole otstarbekas kõiki tänapäevaseid uuendusi ja lahendusi arendada. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Telia on seadnud fookuse nuti-TV uuema versiooni arendamisele, mis tähendab vana nuti-TV jaoks uue versiooniga ühtlustatud hinda.

«Nagu oleme ka varem välja öelnud, on kahel eri platvormil põhineva TV teenuse üheaegne arendamine üsna ressursimahukas ning on loomulik, et kõik need uuendused, mis viiakse sisse uue versiooni kasutajatele, ei laiene vanale nutiTV-le. Seetõttu oleme seadnud fookuse just uuemale versioonile ehk Telia TV-le,» sõnas Telia Eesti TV ja multimeedia valdkonna juht Karl Anton.

Telia uus TV platvorm on vähem kui kolme aastaga osutunud sedavõrd populaarseks, et sellele on üle kolinud rohkem kui pooled kliendid.

Antoni sõnul seab vanema nuti-TV platvormi arendamisele üha enam piire vananenud tehnoloogia, mille peale pole otstarbekas kõiki tänapäevaseid uuendusi ja lahendusi arendada.

«Loomulikult saame aru, et kui klient on juba aastaid kasutanud vana nuti-TVd, on ta sellega tuttav ning uut versiooni kasutada võib alguses tunduda harjumatu. Samas näitab uue versiooni kasutajate tagasiside selgelt, et kord seda juba proovinud kliendid ei soovi vana versiooni juurde naasta, olles teenusega oluliselt rohkem rahul kui varem,» märkis Anton.

Juuni alguses seisavad nuti-TV vanemal versioonil ees ka muudatused: seni eraldi tellitav lisateenus KordusTV hakkab senise kahe euro asemel maksma null eurot kuus. Sellega koos toimub vana nuti-TV hinna ühtlustamine uue versiooni omaga, mis teeb edaspidi TV põhipaketi hinnaks 5 eurot kuus. Kõikide nuti-TVd sisaldavate vanemate lahendusteenuste (Erakliendilahendus, Kodulahendus, Stardipakett, Korrusmajalahendus) kuutasu tõuseb kahe euro võrra.

Vanemat nuti-TV versiooni puudutavad hinnakirja muudatused jõustuvad 01.06.2016.

Telia kutsub üles kõiki vana TV versiooni kliente kasutama uut Telia TVd, mis on kiirem, nüüdisaegsem ja pakub sama raha eest rikkalikumat meelelahutust.

Karl Antoni sõnul on juba kord nii, et vana tehnoloogia ei suuda ühel hetkel pakkuda kõiki neid võimalusi, mis on vajalikud, et pidada sammu moodsate teenuste arenguga.

«Loomulikult jäävad ka vana nuti-TV kasutajatele kõik nende harjumuspärased võimalused ja teenused avatuks, kuid hakkame liikuma selle suunas, et ühel hetkel vana ja tehnoloogiliselt aegunud versioon väärikalt pensionile saata,» lisas Anton.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles