Nordica lendudele saab nüüd registreeruda ka internetis

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antud võimalus on avatud 24 tundi kuni 60 minutit enne graafikujärgset väljalendu.
Antud võimalus on avatud 24 tundi kuni 60 minutit enne graafikujärgset väljalendu. Foto: Erik Prozes / Postimees

Alates käesolevast nädalast on võimalik registreeruda kõigile Tallinnast väljuvatele Nordica/Adria Airways lendudele ka interneti teel, lennufrima vahendusel.

Tallinnasse suunal on online check-in hetkel võimalik Berliini, Brüsseli, Kiievi, Müncheni, Viini ning peatselt ka Vilniuse lennujaamas. Teiste lennujaamade nimel töö käib. Hetkel toimub ülejäänud lennujaamades lennule registreerumine check-in laudades või läbi iseteeninduskioskite, mis on võimalik Müncheni, Oslo, Stockholm Arlanda, Trondheimi ja Viini lennujaamas. 

«Tänapäeval, mil kõigil on pidevalt kiire, muudab veebipõhine lennule registreerumise võimalus reisimise oluliselt mugavamaks. Tundsime sellest Nordicas väga puudust ja töötasime kuid, et online check-in’i kiirelt toimima saaks,» kommenteeris Nordica teenindusjuht Tiina Riismandel.

Tal on hea meel,  et nüüdsest saavad reisijad registreeruda enamikele Nordica/Adria Airways lendudele veebi vahendusel. «Töötame edasi selle nimel, et online check-in võimekus tekiks ka kõikidesse meie lennuliinide välisjaamadesse,» lisas ta.

Tallinnas on endiselt võimalik teha nii check-in'i kui ära anda pagasit ka lennujaama check-in laudades, mis avatakse kõigile lendudele samal päeval 2 tundi enne lennu graafikujärgset väljumist või juba lennule eelneval päeval (kuni kell 18:00).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles