Torumees pole enam pelgalt lihtne torujüri

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmunud veetorude soojendamine.
Külmunud veetorude soojendamine. Foto: Aldo Luud / SL Õhtuleht

Kaks aastat tegutsenud Saaremaa firma Arens Torutööd OÜ otsib oma meeskonda tegusat torumeest. Firma juht Indrek Sink täpsustab, et tänapäeva torumees saab hakkama ka ventilatsioonitöödega, oskab paigaldada põrandakütet ja pakub tehtule hiljem hooldust.

«Vaja oleks inimest, kes on juba varem vastava tööga kokku puutunud, aga kui on hakkaja, siis õpetame kohapeal välja,» selgitas Indrek Sink Saarte Häälele. Ta selgitas, et firma teeb erinevaid kütte-, ventilatsiooni-, vee- ja kanalisatsioonitöid.

Töömahud on kasvanud

Kandideerimisel tuleb kasuks autojuhiloa olemasolu, kuna objektid asuvad erinevais paigus, kuid töökoha saamisel see määravaks ei osutu. Firma on seni eelistanud suuremaid objekte, sest see võimaldab töid planeerida.

«Päris ööpäeva-ringset avariibrigaadi valves pole, aga kui kodus midagi juhtub, võib ikka meie poole pöörduda,» kinnitas ta.

Täismahus artiklit saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles