Uuskasutuskeskus korraldab kogumiskampaania

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuskasutuskeskus Mustamäe teel.
Uuskasutuskeskus Mustamäe teel. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Uuskasutuskeskus korraldab maikuus kogumiskampaania, millega ärgitatakse inimesi kodus asjatuna seisvaid asju uuskasutuseks annetama.

Kampaania raames on esmakordselt Tallinna piires võimalus oma puhastele ja tervetele asjadele järele kutsuda kuller ning hakata ka ise uuskasutus-kulleriks, edastas keskuse esindaja.

Kulleri tellimise platvorm valmis koostöös Eesti idufirmaga PostPal. Ühtlasi võib kulleriks hakata igaüks, kellel on Android nutitelefon, isiklik sõiduauto ja natukene vaba aega.

Lisaks on kampaania raames oodatud annetused nädalavahetuseti avatud kogumiskonteineritesse Tallinnas Pirita turu platsil Merivälja tee 34, ning Tartus Lõunakeskuse parklas. Samuti võtavad esmaspäevast laupäevani korralike ja puhtaid asju vastu Uuskasutuskeskused üle Eesti – Tallinnas kesklinnas, Mustamäel ja Lasnamäel ning Tartus, Pärnus, Paides ja Narvas.

Annetustena on oodatud kõik majapidamises ülejäänud korralikud, puhtad ja terved esemed nagu riided, mööbel, nõud, mänguasjad, raamatud, jalanõud, aksessuaarid, hobivahendid, muusika/filmid, toataimed, tehnika ja muud esemed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles