Kiirtoidukett plaanib muuta tuntud toote retsepti

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuggetsid.
Nuggetsid. Foto: Panther Media/Scanpix

Kiirtoidurestoran McDonalds soovib muuta USAs McNuggetsite retsepti ja sealt osad komponendid eemaldada.

Maailma suurim kiirtoidurestoran teavitas, et muudatuse peamiseks eesmärgiks on testida säilitusaineteta versiooni kana McNuggetsitest, vahendab News. Praegune retsept on püsinud muutumatult aastast 1980 ja hetkel on hakanud ettevõte uut katsetama alates selle aasta märtsist. Lisaks restoranile jõuavad uute komponentidega nuggetsid 140 erinevasse kauplusesse Oregonis ja Washingtonis, kuhu need toimetatakse külmutatult.

McDonald's soovib selle muudatusega oma kvaliteeti tervislikumaks muuta ja teha äris ümberkorraldus, kuna viimasel aastatel on kaotatud palju kliente. Ettevõte on tunnistanud, et ei suutnud sammu pidada erinevate maitsetega ja seega soovib parandada ka põhilist menüüvalikut.

McDonald'si esindaja Becca Harry märkis, et McNuggets on õlis praetud, mis sisaldab TBHQ-d, mida võib pidada ka kunstlikuks säilitusaineks. Küsitlusest selgus, et just väikelaste vanemad arvavad kiirtoidukohtadest kriitiliselt ja ühtlasi on nad skeptilised erinevate koostisosade suhtes.

Kiirtoidurestoran ei avaldanud uute McNuggetsite retsepti, kuid kinnitas, et see on tervislikum ning vanemad ei pea tundma muret, kui lapsed neid süüa tahavad. McDonald'si andmeil ootavad nad pärast uue retsepti testimist klientide tagasisidet ja annavad siis riiklikult teada, kui uus retsept käivitub täielikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles