Hiltoni hotell palkas värbamiskampaaniaga üle 100 töötaja

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiltoni hotell.
Hiltoni hotell. Foto: Alar Truu / Õhtuleht

Baltikumi esimene Hiltoni hotell, Hilton Tallinn Park, võttis kaks kuud kestnud värbamiskampaaniaga tööle 110 töötajat.

Hotelli värvati peamiselt klientide teenindamisega seotud personali nagu vastuvõtu- ja restoranitöötajad ning toateenindajad. Ühtlasi oli palju kandideerijaid finantsvaldkonna ja müügiosakonna ametikohtadele.

Hilton Tallinn Park personalijuhi Ulvi Parksepa sõnul oli huvi hotelli tööle kandideerimisel kõrge ning soovijad pidid läbima mitu erinevat hindamisvooru. «Ennekõike soovisime endale leida entusiastlikke inimesi, kes hindavad võimalust alustada tööd rahvusvahelises ettevõttes, mis avab mitmekülgseid karjäärivõimalusi,» rääkis Parksepp. 

Personalijuhi sõnul on ametisse astunud töötajad juba alustanud Hiltoni koolitus- ja väljaõppeprogrammi läbimist. «Alustame Hiltoni ettevõttekultuuri ja väärtusi  tutvustavatest koolitustest, seejärel keskendume konkreetse töörolliga seotud ettevalmistusele, millele järgneb väljaõpe töökohal,» sõnas Parksepp.

«Kuivõrd Hiltoni rahvusvahelised ametistandardid on kõigis riikides sarnased, siis on Hilton Tallinn Parki töötajatel võimalik asuda tööle samas ametis ka mõnes teises riigis,» lausus Parksepp.

Hilton Tallinn Park hotell

Tallinna kesklinnas asuv Hilton Tallinn Park hotell ja konverentsikeskus on esimene Hiltoni hotell Baltikumis, mis avatakse 9. juunil. Hotelli kümme koosolekuruumi ning Tallinna üks suurim, 520 inimest mahutav ballisaal on varustatud  moodsaima tehnikaga. Konverentsiruumid mahutavad kokku ligikaudu 800 delegaati.

Hotelli külalistel on võimalus nautida spaateenuseid, jõusaali ja teisi lõõgastumisvõimalusi. Hotelli restoran The Able Butcher steakhouse ja kohvik-baar Linnutee pakuvad külastajatele põnevaid toiduelamusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles