Danske Bank hakkab sularahateenust pakkuma vaid peakontoris

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Danske Bank on otsustanud pakkuda alates 4. juulist sularahateenust pangatöötajate vahendusel ainult panga Tallinnas asuvas peakontoris. Teiste esinduste juures saab sularahatehinguid sooritada sularaha sisse- ja väljamakseautomaatides.

Danske Banki Eesti tegevjuhi Ivar Pae sõnul on sularahateenuste osutamise muudatus tingitud asjaolust, et pank keskendub eelkõige ettevõtete ja privaatpanganduse klientide teenindamisele ning sellest lähtuvalt kujundab ümber oma teenused.

«Täna kasutavad meie ettevõtete ja privaatpanganduse kliendid juba laialdaselt mitmesuguseid mugavaid sularaha haldamislahendusi, mida pank pakub koostöös rahaveofirmaga. Lisaks on sularahaoperatsioonid liikunud väga olulisel määral kontoritest välja sularaha sisse- ja väljamakseautomaatidesse,» lausus Pae.

Danske Bank on koostöös Nordea Pangaga uuendamas oma ühist sularahaautomaatide võrku, vahetades välja oma seniseid sularaha väljamakse automaate uute sularaha sisse- ja väljamakseautomaatidega. Automaatide asukohtadega saab tutvuda Danske Banki kodulehel, rubriigis «Sularahaautomaadid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles