Oksjoni võitja ei ostnud siiski Orissaare kolemaja

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Orissaare vallavalitsus korraldas möödunud aasta sügisel valla omandis oleva vana puumaja müümiseks suulise oksjoni, mis õnnestus kohe esimesel korral. Paraku ei ilmunud oksjoni võitja notari juurde.

Nii jäi oksjoni võitja ilma 1000 euro suurusest tagatisrahast ja vald paneb maja uuesti müüki juba lähinädalatel, vahendab Meie Maa.

Orissaares asuva Sadama 4 kinnistu pindalaga 1530 ruutmeetrit, millel asub kahekordne puumaja, ostis alghinnaga 10 000 eurot ära Harjumaal registreeritud OÜ Abrantus, kes oli ka ainus pakkuja.

Firma juht Hannes Aduson täpseid plaane siis avalikustada ei tahtnud, kuid kinnitas, et kinnistut kasutatakse edaspidi seoses ettevõtlusega.

«Kuna tegemist on elamumaaga, oleks üheks võimaluseks külalistemaja, kus saaks hakata pakkuma öömaja jahtide ja kaatritega sadamasse saabujatele. Alumisele korrusele tuleks kohvik vaatega merele,» arutles Aduson toona.

Refereeritud artiklit saab lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles