Firma kutsub tagasi 34 000 väikelaste lamamistooli

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikelastele ohtlik lamamistool.
Väikelastele ohtlik lamamistool. Foto: Fisher-Price

Fisher-Price teatas eelmisel neljapäeval, et on sunnitud tagasi võtma 34 000 imikute tooli, sest nende istumisosadel on oht ära kukkuda.

Tagasikutsumine hõlmab kolme mudelit:

  • CHM84 Soothing Savanna Cradle 'n Swing
  • CMR40 Sweet Surroundings Cradle 'n Swing
  • CMR43 Sweet Surroundings Butterfly Friends Cradle 'n Swing

Kiikedel on kaks erinevat kiigutamise varianti, kas küljelt-küljele või edasi-tagasi ning kuus erinevat kiirusastet. Kiiktooli seerianumber on kirjutatud padja alla istmele.

Fisher-Price ütles, et nad on saanud kaks kaebust, sest tooli kinni hoidev osa on ära murdunud põhjustades istumisaluse maha kukkumise. Ühestki tõsisemast vigastusest pole neile teada antud. Kliendid peaksid koheselt lõpetama nimetatud toodete kasutamine ning võtma ühendust tootjaga, et saada täpsemaid juhiseid.

Tagasikutsutavaid tooteid on müüdud mitmetes poodides, mille hulgas buybuyBaby ja Target, aga ka näiteks veebikeskkonnas Amazon. Umbes 150 eurot maksvad toolid on müügil olnud eelmise aasta novembrist selle aasta märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles