Krõpsusööjad toetasid laevakaitsjaid tuhandete eurodega (2)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balsnackil toimus 14.03 - 17.04 kampaania, milles koguti raha Eesti laevakaitsjate toetuseks.
Balsnackil toimus 14.03 - 17.04 kampaania, milles koguti raha Eesti laevakaitsjate toetuseks. Foto: Balsnack

Balsnacki kampaania Eesti laevakaitsjate ja nende perede toetuseks on nüüdseks läbi. Kokku koguti 14 000 eurot.

«Balsnacki kampaaniat Eesti laevakaitsjate ja nende perede toetuseks perioodil 14.03 - 17.04 võib igati kordaläinuks lugeda,» kommenteeris Balsnacki müügi-ja turundusdirektor Marko Utsar.

«Kampaania jooksul teenisime laevakaitsjate toetuseks väga suure summa, kokku 14 000 EUR (see teeb pere kohta 1000 EUR)». Raha üleandmine laevakaitsjatele toimub 1. juuli 2016. aastal.

«Raha kanname sel päeval üle MTÜ Mehed Indiast Koju arvelduskontole ning kajastame seda ka eelpool mainitud summas tšeki üleandmisega laevakaitsjate peredele samal kuupäeval, sõnas Utsar. «Kokku on lepitud, et seda raha kasutatakse vastavalt ühingu eesmärgile, kuid suure tõenäosusega läheb see raha osaks advokaadi tasusse, mis on välja öeldud suurusjärgus 9000 EUR pere kohta.»

Kõikide piraadikrõpsude ostjate vahel läks loosi Kariibi mere kruiis. «Peaauhinnaks välja pandud kariibi mere kruiisi raha tuleb Balsnacki omadest vahenditest kuna tuhanded inimesed annavad oma heategevusliku panuse laevakaitsjate perede toetuseks on meil enam kui hea meel pakkuda vastu võimalus keegi nendest omakorda õnnelikuks teha premeerides teda kruiisiga,» sõnas Utsar. Ta lisas, et peaauhind läks seekord Saaremaale ning võitja sõidab kaaslasega käesoleva aasta novembris Kariibimere kruiisile.

Balsnack ei kinnita ega lükka ümber tulevikus analoogsete kampaaniate korraldamist.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles