Odavbussifirma avas piletimüügi Tallinna-Riia liinile

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SuperBusiga saab alates 23. maist sõita Tallinn-Riia liini.
SuperBusiga saab alates 23. maist sõita Tallinn-Riia liini. Foto: Eero Vabamägi

Tänasest on saab näha sõidugraafikut ning osta pileteid odavbussifirma SuperBus Tallinna-Riia liinile.

SuperBus esimene reis Tallinna – Riia liinil väljub 23. mail. Mõlemas suunas hakkab toimuma kolm väljumist päevas.

Bussifirma alustab 23. maist reisijate teenindamist rahvusvahelisel liinil Tallinn – Pärnu – Riia, mis on siseliini Tallinna – Pärnu liini pikenduseks. Lisaks rahvusvahelise liini sõidugraafikule on SuperBus.com kodulehel avatud ka Eesti kolme siseliini sõidugraafikud.

«Suvi on lähenemas ning inimesed on juba pingsalt oodanud rahvusvahelise Tallinna – Riia bussiliini piletimüügi algust. Julgen öelda, et täna avatud piletimüük on rõõmusõnum paljudele SuperBus.com sõpradele,» selgitab SuperBusi tegevjuht Lauri Helke. «Tallinnast Riiga ning vastupidi saab alates 23. maist sõita kolmel korral päevas. Graafiku loomisel oleme arvestanud, et inimestel on erinevad reisimisharjumused. Osa eelistab reisida hommikul, teised pärastlõunal ning kolmandad tööpäeva lõpus, seega peaksid kõik reisihuvilised bussigraafikust leidma enda jaoks parima sobiva aja.» lisas ta.

SuperBus Tallinna – Riia reisi kestus on 5 tundi ja 15 minutit.

«Uue liini avamisega oleme täiendanud ka oma bussiparki kolme uue mudeliga,» räägib SuperBusi piirkonnajuht Jaan Mürk. «Täienduseks juba tuttavale Van Hooli Astromega mudelile, hakkab Tallinna – Riia liinil sõitma 14,5 meetri pikkune pooleteistkordne Vanhool Altano, kus on 72 istekohta. Ka kolm uut bussi on varustatud tuttavate punaste nahkistmetega koos turvavööde ja elektripistikutega. Bussides on olemas ka tasuta WiFi, õhukonditsioneer, tualett ning bussid on kohandatud ratastooliga inimesele ligipääsetavaks,» lisab Mürk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles