Vanametall taaskasutusse – raha taskusse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Refonda

Teil on remondi ajast vedelema jäänud roostes radiaatorid või malmvann, garaažis mädaneb vana sõiduauto või risustavad panipaika muud tarbetud metallist asjad, mida on kahju ära visata, kuigi need võtavad palju ruumi? Nüüd on võimalik neist mitte ainult lahti saada, vaid nende pealt ka korralikult teenida.

Eesti ja Baltimaade ühe suurima vanametalli kogumise ja ümbertöötlemise ettevõtte järjekordse metallikogumise kampaania käigus, mis kestab 2016. aasta maist kuni juuni lõpuni, saab Refonda kõigis üheksas vanametalli vastuvõtu punktis iga ära antud tonni eest rohkem raha, kui tavaliselt.

Et aedade puhastamisele vanametallist veel hoogu juurde anda, saab enne arveldamist keerutada õnneratast, mis on püsti pandud Refonda kõikidele väljakutele, ja saada iga tonni vanametalli eest hinnalisa. Lisaks sellele loositakse kõigi kampaanias osalejate üleandmis-vastuvõtuaktide vahel välja nutitelefonid. Ja nii iga nädal kuni juuni lõpuni! Kasutage suurepärast võimalust teha midagi head ja saada vana tarbetu metalli eest korralikku raha! Aga kui veab, siis ka toreda nutitelefoni!

Kasutage suurepärast võimalust teha midagi head ja saada vana tarbetu metalli eest korralikku raha!

Metalli vastuvõtupunktid asuvad Tallinnas (kaks väljakut), Tartus, Narvas, Rakveres, Pärnus, Türil, Kohtla-Järvel ja Võrus. Kõik täpsemad juhised, kuhu tulla leiad siit.

Täpsemat infot kampaania kohta saab Refonda tasuta infotelefonilt 1817 või kodulehelt www.refonda.ee. Sealt saab ka täpsemat infot vastuvõtupunktide, vanametalli hinna kohta ning tellida veoki suurte gabariitidega vanametalli transpordiks.

Lisaks selle kampaaniale aitab Refonda korraldada Refonda Romurallit, mis toimub 21.mail Türil. Tulge kohale ja adrenaliin on teile garanteeritud. Lisainfot romuralli kohta saad uurida siit.

Refonda on Eesti kapitalile rajatud kontserni BLRT Grupp AS tütarettevõte. Kontserni põhilised tegevusalad on laevaehitus, laevaremont, metallkonstruktsioonide valmistamine, masinaehitus, vanametalli ümbertöötlemine, veondus, sadamateenused ja stividoritööd. Kontserni kuulub 65 tütarettevõtet Eestist, Lätist, Leedust, Ukrainast, Venemaalt, Soomest ja Norrast. BLRT Grupp AS annab tööd rohkem kui neljale tuhandele inimesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles