Olümpiavõitja abikaasa avab ainulaadse liharestorani

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meat Resto & Butchery

Oktoobris avatakse Tiskre Ärimajas 80-kohaline liharestoran Meat Resto & Butchery, kust saab osta koju lihameistri soovitusega lihatüki.

Tiskre Ärimaja OÜ juhatuse liikme Kristjan-Thor Vähi sõnul on uus restoran esimene Eestis, mis ühendab nii toidukoha kui karni. «Restoranist saab parima kvaliteediga liha koos asjatundliku lihameistri soovitustega nii valmistamise kui kõige juurdekuuluvaga kastmest veinini,» rääkis Vähi ja lisas, et Meat Resto & Butchery täidab nišši, mida suured kaubanduskeskused selgelt teha ei suuda pakkuda.

300-ruutmeetrises ning 80 kohalises väliterrassiga restoranis hakatakse päevasel ajal pakkuma ärilõunaid. Õhtul muutub toidukoht hubaseks a la carte steigirestoraniks.

Restoran avatakse Tiskre asumi ringtee äärde kerkiva uue ärimaja esimesel korrusel. Hoone arhitektuuri on kavandanud Eesti tipparhitektid Martin Aunin ja Pia Tasa. Restorani sisekujunduse tegi Kristiina Kuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles