Selver paneb ühe poe mõneks ajaks kinni (1)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri logo.
Selveri logo. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Varsti sulgeb Selver ühe oma vanematest poodidest ja teeb seal seetõttu tühjendusmüügi.

Veel kuni laupäevani oled oodatud osa saama tühjendusmüügist – kõik kaubad on 25% soodsamad, teatas Selver oma klientidele.  Alates pühapäevast 15. maist on Tondi Selver  suletud, uuesti tehakse uksed lahti 16. juunil.

Selveri teatel on kaupluse uue kontseptsiooni märksõnadeksvärskus ja avatus. Renoveerimise käigus tuuakse puuvilja osakonna müügisaali sissepääsu juurde, et esile tuua värsket kaupa. Laiendatakse pagarileti väljapanekut ning lisatakse müügisaali juurde eksootilisemate toodetega gurmeeosakonna. Samuti vahetatakse praegune R404A külmaainega külmasüsteem välja keskkonnasõbralikuma ja energiasäästlikuma süsihappegaasi põhise külmasüsteemi vastu.

Muutub ka  SelveEkspressi iseteeninduskassade kasutamine. Makseala juurde tuleb täiendav puldisein, kus klient saab kassajärjekordade vältimiseks ise mugavalt tagantjärele kaubad sisse skaneerida ja selvekassas nende eest tasuda.

Tondi Selver avati 2001. aastal ja toona läks see maksma 43 miljonit Eesti krooni.

Selveri ketti kuulub hetkel 45 kauplust, neist 14 Tallinna erinevates piirkondades.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles