Vaata, kuidas valmistatakse McDonald'si kananagitsaid

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si kananagitsad.
McDonald'si kananagitsad. Foto: Mark Duncan / AP

McDonald’s andis hiljuti teada plaanist muuta McNuggets’ite retsepti, kuna selle säilitusaineterohke koostis on saanud kriitikat ning levimas on õõvastav pilt nagitsate tootmisprotsessist.

Retsepti ootavad küll ees muudatused, ent nagitsate ettevalmistamine ning küpsetamisprotsess jäävad samaks, vahendab Business Insider. McDonald's püüab võtta suunda veidi tervislikemate toodete peale, kuid ajendiks oli ka internetis leviv pilt kahtlasest roosakast massist, mida väideti olevat osa nagitsate tootmisprotsessist. Kiirtoiduketi pressiesindaja sõnul ei vasta see tõele.

Foto: BusinessInsider

Kanada McDonald’s avaldas video, kuidas kananagitsate tootmine sealses Cargilli tehases tegelikult välja näeb. Esmalt puhastatakse terved kanad kontidest, seejärel lõigatakse valmis sobivad kanarinna tükid, mis lähevad peenestamiseks hiiglaslikku mikserisse.

Vaata lähemalt videost, kuidas leiavad McNuggets’id tee klientide toidulauale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles